Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory panierowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidory 6 szt
mąka 3/4 szkl
mąka kukurydziana 1/2 szkl
jajko 3 szt
sól do smaku
parmezan starty w/g uznania
Bazylia suszona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory panierowane

Pomidory pokroić w grube plastry ,jajka rozbić ,w misce wymieszać mąkę kukurydzianą,ser ,bazylię ,oregano,pieprz i sól,każdy plaster pomidora panierować w mące ,jajku i przygotowanej panierce,ułożyć plastry pomidora na grillu ,piec z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 11.01.2012 12:12
fajne
marzencia2007 20.05.2011 14:49
pycha ;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak