Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

HERBATNIKOWY SPÓD DO CIAST

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier 3 łyżki
herbatniki 2 opakowania
masło 150 g.
tłuszcz do formy

Przepis i sposób przygotowania na: HERBATNIKOWY SPÓD DO CIAST

Herbatniki kruszymy na drobno. Masło stapiamy, mieszamy z cukrem, dodajemy pokruszone herbatniki i zagniatamy.
Tortownicę smarujemy tłuszczem i wykładamy dno ciastem herbatnikowym.
Wstawiamy do lodówki. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak