Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem rabarbarowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rabarbar 200 gram
miód
mąka ziemniaczana 1 łyżeczka
skórka z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: krem rabarbarowy

Obrać rabarbar ze zdrewniałych włókien, łodygi pokroić na niewielkie kawałeczki i ugotować do miękkości w małej ilości wody ze startą z cytryny skórką. Mieszając, dodać do rabarbaru rozprowadzoną wodą mąkę ziemniaczaną, zagotować i posłodzić miodem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 12.05.2011 17:49
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak