Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem rzodkiewkowo-serowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
ser brie 120 gram
śmietanka kremowa 1/2 szklanki
sól
Chili pieprz cayenne mielone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: krem rzodkiewkowo-serowy

Z serka brie zdjąć pleśń i utrzeć z 2 łyżkami śmietanki na krem. Przyprawić solą, pieprzem i pieprzem cayenne. Rzodkiewki umyć i zetrzeć w drobne słupki. Wymieszać z kremem serowym. Ubić resztę śmietanki i ostrożnie wymieszać z kremem. Podawać z pełnoziarnistym chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 04.06.2011 17:19
na śniadanko doskonały
marta0906 06.03.2011 14:16
Super
teresa18 06.03.2011 12:24
to musi być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak