Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rarytas z pstrągiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrągi ugotowane 3 szt
majonez 200 g
pomarańcza 1 szt
wino czerwone 50 g
migdały 50 g
jabłko 2 szt
pomidor do dekoracji
sałata do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Rarytas z pstrągiem

Pstrągi przekroić na połowy i ułożyć na półmisku,pomarańczę obrać ,podzielić na cząstki,migdały sparzyć ,obrać ze skórki i pokroić,jabłka obrać ,pokroić w kostkę i wszystkie składniki wymieszać z majonezem,dodać wino,sosem polać ryby,udekorować listkami sałaty i plasterkami pomidora.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 28.03.2011 10:14
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak