Sposób przygotowania

Mięso umyć osuszyć, nacieramy mięso czosnkiem i solą posypujemy majerankiem, pieprzem, odstawiamy na 2 godz, mięso obsmażamy z dwóch stron, ciasto francuskie rozwijamy kładziemy mięso i zawijamy brzegi zlepiamy, pieczemy 40 min w tem 200s.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    kiedyś już o tym przepisie słyszałam, muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !