Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z ryby

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 300 g
jabłka 100 g
czosnek 3 ząbki
olej 100 g
cebula 100 g
mąka 50 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z ryby

Wątróbkę opłukać,posolić,natrzeć czosnkiem i obtoczyć w mące ,smażyć na oleju,następnie pokroić cebulę i dodać do wątróbki,jabłka obrać,pokroić i dodać do wątróbki,przyprawić do smaku ,smażyć jeszcze 10 min,podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 18.07.2011 08:51
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak