Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kompot z jabłek i porzeczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 1,5 szklanki
porzeczki czerwone mrożone kg
jabłko winne 3 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: kompot z jabłek i porzeczek

Jabłka obrać, pokroić w ósemki. porzeczki oczyścić z szypułek, mrożone tylko przepłukać, do rondla wlać ok 1,5 litra wody, włożyć owoce, posłodzić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak