Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w półplasterki. W naczyniu wymieszać oliwę z oliwek, sos chili z limonką i kolendrą, paprykę, pieprz, sól, przyprawę do żeberek oraz półplasterki cebuli.

Żeberka oczyścić, umyć, osuszyć i pokroić na mniejsze porcje. Przełożyć do naczynia z marynatą. I odstawić na 24 godziny do lodówki.

Następnego dnia całość przełożyć do naczynia żaroodpornego, Naczynie wsunąć w rękaw do pieczenia, szczelnie zamknąć i wstawić do piecyka nagrzanego do temperatury 180 stopni, na około godzinę. Podawać z pieczonymi ziemniakami.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawe, sprawdzę to
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super!
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    kusząco wyglądają!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    pycha robie dosc podobnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie dania. Tłuściutkie i apetyczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę takie zrobić :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    mnóstwo kalorii a ile radości:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !