Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym na jednolitą masę. Dodać serek. Śmietanę ubić i połączyć z masą serową. Biszkopty ułożyć na dnie naczynia, polać kawą i odczekać, aż cała kawa wsiąknie w biszkopty. Zalać masą i schłodzić w lodówce przez min 2-3 godz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię to ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszny ten deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smakuje mi to ciacho
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubimy :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    tą wersje mogą i moje dzieciaki zjeść :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !