Sposób przygotowania

Wołowinę pokroić w małą kostkę i gotować ok godz. w bulionie. Grzyby pokrojone w małą kostkę namoczyć w odrobinie wodzie. Warzywa pokroić w kostkę i podsmażyć z grzybami na maśle. Wszystko połączyć ze sobą - tj. bulion, grzyby podsmażone z warzywami oraz wodę, w której namoczone były grzyby. Gotować z liściem laurowym ok kwadrans. Zupę zaprawić mąką, doprawić solą i pieprzem. Podawać z natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    ciekawy przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo smaczna zupa, chyba można ją potraktować jako danie jednogarnkowe i wystarczające, aby nakarmić nawet największego głodomora.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajna zupka;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    syta zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    wspaniała
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    dobra zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To musi być bardzo smaczna zupa!
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawa ta zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !