Sposób przygotowania

Piersi kurczaka obtaczamy w zupie cebulowej i odstawiamy na 1 godzinę.Podsmażamy pokrojone pieczarki.Do naczynia żaroodpornego wkładamy na przemian,pierś z kurczaka i pieczarki.Zalewamy śmietaną i pieczemy około 1 godz.w piekarniku w temp.160stopni C.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A to ciekawe !!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Moje smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    już jadłam i było pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię takie mięsko
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie warto zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stefcia

    bardzo ciekawy pomysł:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł na dobry obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !