Sposób przygotowania

Ze sparzonych cytryn wycisnąć sok. Gruszki obrać, pokroić w plasterki i włożyć do soku z cytryny po czym odstawić do lodówki. skórki z gruszek gotować z skórkami z cytryny w 300ml wody przez niecałą godzinę. Gruszki zalać sokiem ze skórek i sokiem jabłkowym. Gotować 15 po czym wsypać cukier i mieszać aż do rozpuszczenia po czym przełożyć do słoików.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    tak nie robilam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !