Sposób przygotowania

Pieczarki wyczyścić, czosnek obrać. W wysokim garnku wymieszać ocet, oliwę dodać czosnek,sól i zioła i dolać 500ml wody. Grzyby gotować 4 minuty pod przykryciem. Pieczarki przełożyć do wyparzonych słoiczków. Zalewę ponownie zagotować i zalać słoiczki po czym mocno je zakręcić. Po trzech dniach nadają się do jedzenia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawie...inaczej niż marynowane:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pyszne, bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !