Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krewetki tygrysie w ziołach i panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

krewetki tygrysie mrożone 1 opakowanie
olej do smazenia
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko 2

Przepis i sposób przygotowania na: krewetki tygrysie w ziołach i panierce

krewetki rozmrazamy.
jajka rozkłócamy dodajemy wszystkie przyprawy . krewetki maczamy w jajku a potem obtaczamy w bułce tartej:) i smażymy na oleju (na małym ogniu) z obu stron na rumiany kolor i gotowe:) do obiadu pycha!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marzena40 13.05.2011 07:53
warto czasem zrobic
Aniunia773 14.04.2011 15:02
super
MAR3STA 21.03.2011 22:36
nie jadłam takich:)
accee 15.03.2011 23:37
Warto spróbować :)
Kate131 11.03.2011 08:46
ciekawe
IKrakowianka 05.03.2011 14:08
Lubię takie potrawy
IZABELA29 05.03.2011 07:57
krewetki ....na pewno trzeba spróbowac
alaaa 04.03.2011 19:54
brzmi ciekawie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak