Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z fasolki szparagowej II

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar warzywny 1,5 l
śmietana 50 g
fasolka szaragowa 600 g
jajko 2 sztuki
ser żółty 50 g
natka pietruszki 1 szczypta
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
Przyprawa curry orientalna Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z fasolki szparagowej II

fasolę oczyścić z włókien pokroić na kawałki o dł 2 cm opłukać zalać wywarem ugotować następnie połączyć ze śmietaną wymieszać z żółtkiem posiekana natką oraz startym serem doprawić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak