Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z fasolki szparagowej

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar warzywny 1,5 l
śmietany 25 g
fasolka szaragowa 500 g
pomidiry 3 sztuki
mąka 2 łyżki
natka pietruszki 1 szczypta
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
cukier 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z fasolki szparagowej

pomidory umyć sparzyć obrać ze skórki pokroić w cząstki fasole oczyścić z włókien i pokroić na kawałki o dł 2 cm opłukać zalać wywarem ugotować pod koniec dać pomidory zupę wymieszać ze śmietaną z mąka zagotować doprawić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak