Składniki:
wywar warzywny | 1,5 l |
śmietany | 25 g |
fasolka szaragowa | 500 g |
pomidiry | 3 sztuki |
mąka | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
cukier | 1 szczypta |
wywar warzywny | 1,5 l |
śmietany | 25 g |
fasolka szaragowa | 500 g |
pomidiry | 3 sztuki |
mąka | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
cukier | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: