Sposób przygotowania

Z podanych składników przygotować masę i smażyć naleśniki. Soczewicę ugotować i przekręcić przez maszynkę . Mięso podsmażyć z wyciśniętym przez praskę czosnkiemi dodać soczewicę i koncentrat. Dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Naleśniki smarować farszem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać sosem beszamelowym i zapiekać w temp.200 stopni przez ok. 30 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Nalesniczki z pysznym farszem - warte wypróbowania
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    muszą być bardzo smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    brzmią i wyglądają apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !