Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gazpacho

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 1 kg
czosnek 2 ząbki
papryka 1 szt
bułki czerstwe 3 szt
oliwa do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Gazpacho

Pomidory obrane ze skórki zmiksować na jednolitą masę. Podobnie wszystkie warzywa i namoczone uprzednio bułki. Czosnek rozgnieść. Połączyć pomidory i warzywa z czosnkiem i oliwą. Jeżeli zupa jest b. gęsta można dodać wody. Doprawić do smaku według uznania. Wstawić do lodówki do schłodzenia. Można przyozdobić listkiem bazylii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 28.07.2013 09:03
bardzo lubię
Dorota59 07.07.2012 21:45
mniam
Anna169Hosz 23.06.2012 21:44
Ja dodaje jeszcze ogórka- smaczne.
olkaaa 17.05.2012 07:34
super
Katarzyna59 10.05.2012 09:37
pycha
berys18 01.05.2012 09:28
muszę wypróbować
berys18 01.05.2012 09:28
muszę wypróbować
kaja1991 25.04.2012 20:56
ciekawa nazwa;)
anula250 14.02.2012 08:17
pyszności :)
gacopierz23 03.02.2012 21:57
ekstra
cooleczka 29.11.2011 09:51
uwielbiam gazpacho :) robię poodobnie
Iwona45 27.10.2011 11:09
mniam
Justyna Jussstiii 07.10.2011 08:28
super
klaklak 28.04.2011 22:19
podoba mi się ten przepis
daria899 23.04.2011 21:24
pyszne
Ewelina38 04.04.2011 19:08
rewelacja - uwielbiam coś takiego :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak