Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jabłka nadziewane ryżem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 3
cynamon
cukier
ryż ugotowany 300g

Przepis i sposób przygotowania na: jabłka nadziewane ryżem

Jabłka przekroić i wydrążyć gniazda nasienne, powstały otwór można troszkę poszerzyć. Ryż wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku cynamonem oraz cukrem i nadziewać jabłka. Ułożyć je na blasze i zapiekać około 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krystyna24 18.09.2011 16:35
fajny pomysl
Krystyna32 04.03.2011 16:34
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak