Sposób przygotowania

Mięso pokroić w paseczki, skropić łyżką octu i połową oleju. Marynować 30 minut. Usmażyć na mocno rozgrzanym oleju.Wyjąć i osączyć z tłuszczu. Kapustę pokroić w paseczki i podsmażyć na tłuszczu po mięsie. Doprawić solą pieprzem i sosem sojowym, olejem i octem. Papryczki pokroić w cienkie krążki(usunąć pestki). Makaron ugotować i odcedzić.Wymieszać z mięsem, kapustą i papryczkami.Doprawić solą i pieprzem. Orzechy posiekać, podprażyć na suchej patelni i posypać na sałatkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Wyśmienita sałatka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    chetnie spróbowałabym jej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !