Sposób przygotowania

Pieczarki (30 dag) i cebulę (1 sztuka) szklimy na maśle, a na koniec lekko wszystko solimy. Kotlety z cielęciny (40 dag) rozbijamy i panierujemy w jajku i bułce tartej. Piec z obu stron na złoty kolor. Na upieczone kotlety wysypać odrobinę pieczarek i zwinąć je na wpół. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super...z cielęcinki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    palce lizać
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Smaczny obiadek:)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelka
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    nigdy nie jadłem cielęciny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !