Sposób przygotowania

W niedużym rondelku rozgrzewamy odrobinę tłuszczu. Następnie dodajemy do niego drobno pokrojone mięso z szynki (ok. 0,5 kg) i dusimy je na małym ogniu aż będzie miękkie od czasu do czasu dodając odrobinę masła oraz przypraw (biały pieprz Prymat/ sól ziołowa Prymat/ majeranek Prymat). Gdy mięso będzie gotowe podajemy je z gotowaną kapustą i ziemniaczkami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pycha
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    superowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    tradycja górą
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetna pieczeń
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie dania !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !