Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 5-6 szt
jajko 2 szt
mleko 3 łyzki
mąka
Bułka tarta klasyczna Prymat
masło
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory w panierce

Jajka roztrzepać, dodac mleko, 2 łyżki oleju i sól. Pomidory pokroić na grube plastry, obtoczyć w mące, zanurzyć w masie jajecznej i obtoczyć w tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na średnim ogniu z obu stron do zarumienienia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 28.02.2013 16:34
musze pomysł wypróbować
Marzena34 17.09.2011 08:55
super
joanna77 19.05.2011 10:29
mniam
Dorota59 19.05.2011 09:52
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak