Sposób przygotowania

Mięso opłukać, pokroić w średnią kostkę i podsmażyć na patelni na gorącym tłuszczu. Podsmażone mięso przełożyć do garnka ,wlać bulion i gotować pod przykryciem 15 minut. Następnie dodać sos słodko-kwaśny Łowicz , przecier pomidorowy, odsączoną z zalewy kukurydzę z czerwoną i zieloną papryką oraz czerwoną fasolę. Gotować przez 5 minut. Podawać z posiekaną natką pietruszki.
UWAGA:Puszka konserwowej kukurydzy z czerwoną i zieloną papryką np. Bonduelle
1 litr bulionu mięsnego z kostki ( 1 kostka bulionu na litr gorącej wody

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    naprawdę sycąca!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    bardzo apetyczna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda bosko i już czuję jej zapach i smak :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pożywna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !