Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszona wołowina

2.0
(4)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwa 2 łyżki
wołowina 1\\2 kg
cebula czerwona 1
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
Kolendra cała Prymat 1 łyżeczka
chilli w proszku 1 łyżeczka
sól
pomidory z puszki
papryka zielona

Przepis i sposób przygotowania na: Duszona wołowina

Na głębokiej patelni podsmażamy na oliwie mięso pokrojone w kostkę , mięso posypać przyprawą do gulaszu , zamieszać , jeszcze dajmy cebulkę , pieprz świeżo zmielony i gotować , po 30 minutach dodajemy fasolkę i przyprawy na końcu dodajemy pomidory pokrojone w kostkę ,paprykę zieloną w paseczki , zmniejszyć ogień i gotować jeszcze

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 07.10.2014 16:05
pyszne jedzonko
babcia
babcia 15.05.2012 15:58
ja też polecam ...
babcia
babcia 15.05.2012 15:58
ja też polecam ...
Adam12 13.10.2011 11:34
polecam, smaczne
Margo1 04.03.2011 10:31
Jeszcze powinnam dodać że z pomidorami i fasolką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak