Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę drobno posiekać i podsmażyć. Zalać bulionem. Dodać mąkę wymieszaną z mlekiem, zagotować. Doprawić. Mielonkę pokroić w kostkę, dodać do sosu, wymieszać. Dodać posiekaną natkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !