Składniki:
wątróbki drobiowe | 80 dag |
oliwa | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 0.5 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jabłko kwaśne | 4 kilka szt. |
wątróbki drobiowe | 80 dag |
oliwa | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 0.5 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jabłko kwaśne | 4 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: