Sposób przygotowania

Z powyższych składników przygotować marynatę. Żeberka pokroić na kawałk, umyć, osuszyć. Włożyć do głębokiego naczynia, zalać marynatą i dokładnie wymieszać. Przykryć i wstawić do lodówki na noc. Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Żeberka wyjąć z marynaty, doprawić solą i pieprzem. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec przez 1 godzinę, odwracając i smarując marynatą, aż równomiernie się zrumienią, a mięso będzie miękkie i dobrze odchodzące od kości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    ale pyszoty do zjedzenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !