Sposób przygotowania

Do gotującej się wody dodać masło, kminek i sól. Do tego przesiewać mąkę i mieszać energicznie. Gotować,az masa będzie gładka. wystudzić, wbijać po 1 jajku i miksować. Na rozgrzany tłuszcz kłaść ciasto w formie paluchów.Najlepiej przez wyciskarkę do ciastek.Smażyć na złoto.Podaję je do zupy.Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ładne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    bardzo fajne
  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    zrobie dziś
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    pomysł, który warto wykorzystać:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Dobry pomysł, zamiast groszku ptysiowego!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    apetyczne
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja zrobiłam i nazwałam je pałeczkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    takie paluchy wciągają:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super paluchy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !