Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa mleczna z ryżem i migdałami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 4 szkl
płatki ryżowe 1/2 szkl
płatki z migdałów słodkich 2 łyżki
płatki z migdałów gorzkich 1 łyżka
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa mleczna z ryżem i migdałami

Na gotujące się mleko wsypać płatki ryżowe,gotować chwilę i odstawić,do zupy dodać płatki migdałowe,opłukane ,sparzone rodzynki,doprawić zupę do smaku solą i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁGORZATA108 04.03.2011 08:59
Zdrowa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak