Sposób przygotowania

Cielęcinę (ok. 500 g) drobno kroimy i dajemy do rondelka z margaryną. Wszystko podsmażamy, od czasu do czasu podlewając wodą. W międzyczasie dodajemy trochę uniwersalnej przyprawy Kucharek soli ziołowej , czarnego pieprzu i majeranku Prymat. Gdy mięso będzie miękkie(ok. 40 min) ,dodajemy 2 łyżeczki przyprawy do sosów (Sos do pieczeni ciemny Kucharek). Sos zabarwi się na fantastyczny brązowy kolor. Sos z mięsem podajemy z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale fajny sosik:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wyśmienity sosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować tego sosu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super smaczne
  • 5
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam cielęcinę
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    rzadko jadam cielęcinę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    swietny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !