Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLA SZPARAGOWA Z CEBULĄ

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
fasolka szparagowa zielona 1 kg.
sos
Majeranek suszony Prymat 1/3 łyżeczki
oliwa 7 łyżek
czosnek 1 ząbek
sól do smaku
pieprz do smaku
Bazylia suszona Prymat 1/3 łyżeczki
natka pietruszki 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLA SZPARAGOWA Z CEBULĄ

Fasolę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Cebulę pokroić w krążki, namoczyć w wodzie, po 15 min., odcedzić, dodać do ugotowanej fasoli. Do oliwy dodać majeranku, bazylii, pietruszki, czosnek, sól, pieprz, wymieszać, dodać do fasolki, wszystko razem dokładnie zamieszać i odstawić w chłodne miejsce na ok. godzinę czasu. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 05.09.2015 22:38
ciekawe to :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak