Sposób przygotowania

Dzień wcześniej namaczamy fasolę w wodzie. Na następny dzień przygotowujemy wywar warzywny (marchewka, pietruszka, por) na korpusie. W osobnym garnku gotujemy do miękkości fasolę. Gdy fasola będzie gotowa dodajemy ją do warzyw. Wszystko doprawiamy odrobiną uniwersalnej przyprawy Kucharek Smak Wiosny, soli ziołowej Prymat i czarnego mielonego pieprzu Prymat. Fasolową zupę zabielamy śmietaną 18 %.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajna taka zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nie zabielałam nigdy fasolowej
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    muszę koniecznie spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    ze śmietaną fasolowej nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    fasolowej jeszcze nie zabielalem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !