Sposób przygotowania

Oczyszczone śledzie pokrajać na dzwonka,osolić,obtoczyć w mące ,usmażyć na oleju i ułożyć na półmisku, z mąki i masła zrobić zasmażkę,podlać ją rosołem,osolić,dodać szczyptę pieprzu i zielony groszek,zagotować,zalać rybę i podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !