Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaronowa zapiekanka z kapustą i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 30 dkg
ser żółty 25 dkg
jajko 1 sztuka
olej 5 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku
kapusta kiszona 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Makaronowa zapiekanka z kapustą i serem

Makaron ugotować, odcedzić i wymieszać z olejem. Kapustę ugotować w osolonej wodzie. Ser zetrzeć. Makaron wymieszać z kapustą i serem, doprawić. Przełożyć do natłuszczonego naczynia żaroodpornego, zapiekać do pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak