Sposób przygotowania

Rybę oczyścić,opłukać,skropić octem,osolić i ułożyć na półmisku posmarowanym tłuszczem,polać po wierzchu roztopioną margaryną i włożyć do piekarnika,piec około 30 min,podlewając wodą,gdy ryba się upiecze polać ją śmietaną zmieszaną z utartym chrzanem,lekko osoloną i ocukrzoną,piec jeszcze przez 7 min,podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    bardzo lubię rybę,a szczególnie dorsza,mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    bardzo lubię rybę,a szczególnie dorsza,mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe połaczenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !