Sposób przygotowania

Włoszczyznę umyć ,obrać i zetrzeć w paski na tarce,dodać cukier,wodę ,osolić i zagotować,rybę przygotować,pokroić na kawałki,dodać do warzyw i gotować 20 min,jajka ugotować na twardo,obrać,pokroić na częśći i osolić,rybę wyjąć i na każdej porcji położyć jajko,pokrojony pomidor i surowe masło,posypać natką pietruszki i podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    oooooooooooooooo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    oooooooooooooooo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !