Sposób przygotowania

Po oczyszczeniu i obraniu warzyw kroimy je w ok 6-7 cm słupki, oczywiście oprócz groszku. Warzywa układamy w kolorowe kopki na półmisku. Półmisek otaczamy 6 sosami. 1 miseczka to ketchup, 2 to ketchup z majonezem + sól i pieprz, 3 to sam majonez, 4 to sos chili, 5 sos chili z majonezem i szczypiorem posiekanym bardzo drobno, a 6 to sos chili z powidłami i siekanym czosnkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    lubie takie jedzenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    jeszcze nie jad?am
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Misz masz warzywny - coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !