Sposób przygotowania

Ryż (200 g) i brokuły ugotować w osobnych garnkach wg przepisu. Cielęcinę (0,5 kg) kroimy w kostkę i smażymy na małym ogniu ( do zarumienienia). Pod koniec dorzucamy do mięsa marchew (przekrojoną na pół), 2 drobno pokrojone cebule, pietruszkę i wyciśnięty ząbek czosnku. Całość gotujemy chwilę (ok.5 minut). Mięso doprawiamy solą i pieprzem Prymat. Na koniec dodajemy brokuły i wlewamy bulion z kostki (300 ml). Gotujemy jeszcze chwilę i podajemy z ryżem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale pychotka:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajne połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszna taka potrawka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię cielęcinkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super połaczenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Oj, pyszne! Mniam...
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    samo zdrowie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zdrowe mięsko:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !