Sposób przygotowania

Fasolę moczymy co najmniej 12 h w zimnej wodzie, po tym czasie gotujemy ją z kurczakiem przez ok 1h. Włoszczyznę ścieramy na tarce i dorzucamy do fasoli, dodajemy kostki i doprawiamy, gotujemy kolejną godzinę na wolnym ogniu. Kiełbasę z czosnkiem lekko podsmażamy i dodajemy do zupy na 15 minut przed końcem gotowania. Podawać z chlebem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pyszna zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    fasolka zawsze dobra :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !