Sposób przygotowania

Włożyć do rondla miód, wsypać cukier, podsmażyć, dodać obrane ze skórek pokrojone migdały. Wysmażyć. Mieszanina powinna nabrać jasnobrązowej barwy. Gotową masę wyłożyć na marmur lekko posmarowany oliwą. Pozostawić do ostygnięcia. Krajać w niewielkie kawałki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    ależ to musi być słodkie... a zapewne jakie dobre :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ojej, pewnie pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !