Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane selery

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 4 szt
pieczone mięso 25 dkg
jabłko
majonez 1/2 szt
pomidor
zielona sałata
sok z cytryny
pieprz
sól
pieczarki marynowane 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane selery

Pieczarki, obrane jabłko i mięso kroimy w drobną kostkę. Gotujemy selery w osolonej wodzie, kroimy na pół i wydrążamy. Miąższ rozdrabniamy łyżeczką i mieszamy z mięsem, jabłkiem, pieczarkami i majonezem. Doprawiamy do smaku solą, sokiem z cytryny i pieprzem. Tak nadziane selery układamy na listkach sałaty, przybieramy kawałkami pomidorów i zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak