Sposób przygotowania

Fasolkę po oczyszczeniu i umyciu kroimy na kawałki długości ok. 2 cm. Ugotować, wkładając do wrzącej, osolonej wody. Gdy będzie miękka , odsączyć i ostudzić. Wyłożyć na salaterkę i wymieszać z zaprawą przygotowaną ze zmiażdżonego czosnku roztartego z oliwą, sokiem z cytryny i solą. Gotowe.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szalonamariolka

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    rewelacyjne takie na zimno
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    jeszcze nie jadłam na zimno

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !