Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola po andaluzyjsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola 700g
stopiona słonina 50g
szynka 200g
pomidory 300g
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola po andaluzyjsku

Fasolę po ugotowaniu w osolonej wodzie, odcedzamy. Szynkę pokrajać w paski, zrumienić na słoninie, dodać pokrajane pomidory i fasole. Dusić kilkanaście minut. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 06.01.2012 23:38
oooooooooooooooooooo
marchewka 21.11.2011 23:56
ciekawy pomysł
bursztynek 25.10.2011 23:22
coś nowego
monika154 26.08.2011 08:14
ciekawe
kanu83 21.08.2011 19:08
oryginalny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak