Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kluski babci Zosi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 2
masło 1 łyzka
mąka 7 łyzek

Przepis i sposób przygotowania na: Kluski babci Zosi

Masło ucieramy z odrobiną soli,dodajemy po 1 żółtku,oraz ubita pianę z białek(na sztywno).Dodajemy tyle maki,żeby ciasto nie było za rzadkie.Gotujemy oo 3 do 5 minut.Odcedzamy je a następnie okraszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Niunia 28.09.2011 08:12
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak