Sposób przygotowania

CIASTO:margarynę siekamy z mąką,cukrem pudrem i żółtkami,zagniatamy ciasto.Należy je schłodzić około 2 godzin.Ciasto dzielimy na 2 części,rozwałkujemy i wykładamy nim foremki.Pieczemy 15 min w temp.180 stopni. Na krem musimy ugotowac budyń,studzimy.Margarynę miksujemy,dodając po 1 łyżce ostudzonego budyniu.Krem wkładamy do szprycy i wypełniamy babeczki.Dekorujemy wedle życzenia,mogą to byc różne owoce świeże jak i z puszki.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    też takie robimy-pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smakowitości moj maz był by zachwycony
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super smakołyki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    ale pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    senninha

    i już je sobie wyobrażam...!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !