Sposób przygotowania

Jajko rozbić,osolić,dodać trochę mąki i wody,zanurzyć ślimaki i obtoczyć w tartej bułce,osuszyć,smażyć na maśle ,podawać z pieczywem,dodatek stanowią liście sałaty ,a udekorować plasterkami cytryny.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    to dla mnie jest wyzwaniem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    jeszcze nigdy nie jadłam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monia79

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ja te ie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !