Sposób przygotowania

Rybę przygotować i usmażyć na oleju ,pieczarki obrać i usmażyć na maśle ,ziemniaki obrać , pokroić na cząstki i usmażyć na oleju,wyjąć ,ułożyć na brytfance ,cebulę zrumienić ,następnie wszystkie składniki razem wymieszać i doprawić do smaku ,wstawić do piekarnika i lekko zapiec .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    na pewno wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooooooo jest ok
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !