Sposób przygotowania

Białka posolić i ubić z cukrem na sztywno.Dodać do tego pokruszone herbatniki (mogą być też inne ciastka) i delikatnie wymieszać.Całość wyłożyć do tortownicy i wstawić do piekarnika.Po upieczeniu wyjąć i wystudzić.Można przekroić na pół i przełożyć dowolną masą lub ugotowanym budyniem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny deser:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !